Accident rutier cu un mort şi trei răniţi, pe DN 79, în judeţul Arad

O persoană a murit, iar alte trei, între care un copil, au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs din cauza vitezei, pe DN 79, din judeţul Arad, traficul rutier fiind blocat pe ambele sensuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

641 afișări
Imaginea articolului Accident rutier cu un mort şi trei răniţi, pe DN 79, în judeţul Arad

Accident rutier cu un mort şi trei răniţi, pe DN 79, în judeţul Arad

Accidentul rutier a avut loc, sâmbătă, pe DN79, în sensul giratoriu din localitatea Sântana spre Curtici, din judeţul Arad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, în accident au fost implicate două maşini. Conform poliţiştilor, şoferul unei maşini nu a adaptat viteza de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, şoferul maşinii care a provocat accidentul a rămas încarcerat, medicii neputând să îi salveze viaţa. Alte trei persoane, doi bărbaţi şi un copil, au fost rănite.

La locul producerii accidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe, o autospecială de descarcerare uşoară şi 13 subofiţeri.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri ale DN 79, în zona procedurii accidentului rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici