Alegeri cu repetiţie la Mangalia, Mohammad Murad vrea reluarea votului

  • Mohammad Murad contestă la BEC rezultatele alegerilor din Mangalia
  • Omul de afaceri susţine că au fost evenimente puse la cale pentru a-i influenţa pe cetăţenii din Mangalia să nu-l voteze
  • Radu Cristian, candidat din partea PNL, a câştigat primăria Mangalia cu 44% din voturi
922 afișări
Imaginea articolului Alegeri cu repetiţie la Mangalia, Mohammad Murad vrea reluarea votului

Alegeri cu repetiţie la Mangalia, Mohammad Murad vrea reluarea votului

Omul de afaceri Mohammad Murad, candidat independent la primăria Mangalia, a depus o cerere către Biroul Electoral Judeţean şi Biroul Electoral Central, pentru anularea alegerilor şi reluarea votului.

Cu un scor de 35.6% (4.903 voturi) după centralizarea a 81% din voturi, Mohammad Murad a piedut în faţa contracandidatului său Radu Cristian.

Radu Cristian, candidatul susţinut de PNL, a câştigat alegerile cu 44% din voturi (6,056).

Mohammad Murad acuză faptul că rezultatul votului de duminică a fost viciat de o serie de evenimente care au influenţat intenţia de vot a oamenilor din Mangalia.

Potrivit unor surse, partidele PSD, ALDE, PNŢCD, PMP şi PER, au depus separat cereri pentru anularea alegerilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici