ALERTĂ ANM: Avertizare Cod Portocaliu de averse pentru câteva localităţi din judeţul Constanţa

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o avertizare nowcasting Cod Portocaliu de averse şi vijelii, valabilă până la ora 18.15, în câteva localităţi din judeţul Constanţa.

1013 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ ANM: Avertizare Cod Portocaliu de averse pentru câteva localităţi din judeţul Constanţa

ALERTĂ ANM: Avertizare Cod Portocaliu de averse pentru câteva localităţi din judeţul Constanţa

Conform sursei citate, avertizarea nowcasting vizează localităţile Adamclisi, Aliman şi Rasova, din judeţul Constanţa.

Meteorologii avertizează că se vor semnala averse ce vor cumula peste 35 litri pe metrul pătrat, frecvente descărcări electrice, intensificari de scurtă durată ale vântului, grindină de mici şi medii dimensiuni.

Din date radar, izolat, s-au cumulat peste 50 de litri pe metrul pătrat, conform ANM.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici