ALERTĂ de securitate la metrou - Coletul suspect: Două sucuri şi un sandwich. Traficul a fost reluat/ IGPR: Decizia de evacuare a staţiilor de metrou a aparţinut Metrorex

Staţiile de metrou Izvor şi Unirii 1 din Bucureşti au fost evacuate, vineri seară, din cauza unui colet suspect, circulaţia trenurilor fiind suspendată, anunţă Poliţia Capitalei.

8867 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ de securitate la metrou - Coletul suspect: Două sucuri şi un sandwich. Traficul a fost reluat/ IGPR: Decizia de evacuare a staţiilor de metrou a aparţinut Metrorex

ALERTĂ de securitate la metrou, din cauza unui colet suspect. Două staţii de metrou au fost evacuate

UPDATE: Circulaţia la metroul bucureştean a fost reluată, vineri seară, după ce serviciul pirotehnic a constatat că bagajul suspect găsit într-un vagon de metrou la staţia Izvor conţinea două sticle cu suc şi un sandvich, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului General al Poliţiei Române pentru agenţia de presă MEDIAFAX.

Totodată, IGPR precizează că decizia de evacuare a populaţiei aflate în staţiile de metrou Izvor şi Unirii 1 a aparţinut Metrorex.

"A fost evacuat trenul, au fost evacuaţi călătorii. Metroul a fost adus în staţia Unirii şi tras pe linia trei. S-a intrat pe procedura de evacuare a metroului, s-a evacuat şi Piaţa Unirii. Am anunţat ISU şi Poliţia şi s-a intrat pe procedură. În jurul orei 19.25 am aflat de această situaţie", a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul general Metrorex, Marin Aldea.

Reprezentanţi ai Poliţiei Captalei au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că, între staţiile de metrou Eroilor şi Timpuri Noi, circulaţia metrourilor a fost oprită.

Anterior, directorul general Metrorex, Marin Aldea, a declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că a fost descoperit un colet suspect într-unul dintre vagoanele de metrou, la staţia Izvor.

"A fost evacuat trenul, au fost evacuaţi călătorii. Metroul a fost adus în staţia Unirii şi tras pe linia trei. S-a intrat pe procedura de evacuare a metroului, s-a evacuat şi Piaţa Unirii. Am anunţat ISU şi Poliţia şi s-a intrat pe procedură. În jurul orei 19.25 am aflat de această situaţie", a declarat, pentru MEDIAFAX, Marin Aldea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici