Video Alexandru Arşinel, partenerul de scenă al Stelei Popescu, răvăşit de moartea actriţei: „Cred că era acolo de ieri. Fiica ei a găsit-o”

Alexandru Arşinel spune că moartea Stelei Popescu este o dramă pentru toţi românii. Marele actor a ajuns la casa celei care i-a fost timp de 39 de ani colega pe scenă.

10004 afișări

"Avea spectacol zilele astea. Nu ne vine a crede la nimenea. Este o mare dramă pentru toţi cei care au iubit-o, dar pentru mine vă daţi seama", a declarat Alexandru Arşinel

Arşinel: „Cred că era acolo de ieri. Fiica ei a găsit-o”

„Cred că era acolo de ieri. Fiica ei a găsit-o, Doina”, a declarat Alexandru Arşinel care a venit la domiciliul actriţei imediat după aflarea veştii morţii acesteia. Potrivit actorului, Stela Popescu ar fi suferit o hemoragie internă. Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă, specific în astfel de situaţii.

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel au fost, timp de 39 de de ani, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri pe scena teatrului şi a filmului românesc.

Actriţa Stela Popescu a murit, joi, la vârsta de 81 de ani, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Potrivit reprezentanţilor SMURD, actriţa a fost găsită decedată de un membru al familiei, la domiciliul acesteia.

Potrivit medicilor, decesul ar fi intervenit cu câteva ore mai devreme

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici