Ambasadorul Portugaliei, primit de Patriarhul Daniel: Preoţii din Portugalia să avertizeze românii privind ofertele de muncă în condiţii neclare

Ambasadorul Joao-Bernardo Weinstein i-a cerut, joi, Patriarhului Daniel ca românii să fie atenţionaţi, prin intermediul parohiilor ortodoxe din Portugalia, cu privire la riscurile acceptării unor oferte de muncă intermediate în condiţii contractuale neclare de către persoane necunoscute.

45 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Portugaliei, primit de Patriarhul Daniel: Preoţii din Portugalia să avertizeze românii privind ofertele de muncă în condiţii neclare

Ambasadorul Portugaliei, primit de Patriarhul Daniel: Preoţii din Portugalia să avertizeze românii privind ofertele de muncă în condiţii neclare (Imagine: Shutterstock)

În acelaşi context, ambasadorul Portugaliei, Joao-Bernardo Weinstein, a ţinut să sublinieze că cei aproximativ 40.000 de români înregistraţi oficial în Portugalia s-au integrat foarte bine în societatea portugheză, însă, pe de altă parte, mai mulţi români au fost înşelaţi de unii profitori care le-au cerut bani promiţându-le locuri de muncă, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX de Patriarhia Română.

Ambasadorul a fost primit joi de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, la Reşedinţa Patriarhală, în vizită de prezentare.

PF Daniel l-a felicitat pe Weinstein la începutul misiunii sale diplomatice în România şi a exprimat recunoştinţa faţă de atenţia pe care autorităţile portugheze o acordă românilor stabiliţi în această ţară din peninsula Iberică.

Totodată, Patriarhul a solicitat ambasadorului Portugaliei să sprijine recunoaşterea oficială a Episcopiei Ortodoxe Române din această ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici