Anchetă a poliţiştilor după ce o învăţătoare din Gorj a fost găsită moartă în casă

Poliţiştii din Gorj au început o anchetă după ce o femeie în vârstă de 58 de ani, din comuna Berleşti, învăţătoare la o şcoală din localitate, a fost găsită, luni, moartă în casă, cel mai probabil în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon.

290 afișări
Imaginea articolului Anchetă a poliţiştilor după ce o învăţătoare din Gorj a fost găsită moartă în casă

Anchetă a poliţiştilor după ce o învăţătoare din Gorj a fost găsită moartă în casă (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Gorj, Andrei Lazăr, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o femeie din comuna Berleşti a sunat luni la 112 şi a anunţat decesul învăţătoarei Mariana Motorgeanu.

Învăţătoarea a fost găsită întinsă lângă pat, în una dintre încăperile locuinţei, de către fiica sa, care venise să afle motivul pentru care femeia lipseşte de la şcoală.

”Aceasta a sesizat Poliţia cu privire la faptul că o femeie de 58 de ani, din aceeaşi localitate, învăţătoare la Şcoala Gimnazială Lihuleşti, a fost găsită moartă în locuinţă. S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Nu s-au depistat urme de violenţă pe corp. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru efectuarea necropsiei”, a spus Andrei Lazăr.

Primele verificări arată că învăţătoarea cu o vechime de aproape 30 de ani în învăţământ s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă cu lemne.

Femeia în vârstă de 58 de ani locuia singură, de şapte ani, după ce soţul ei a murit în urma unui infarct.

Fiica femeii este învăţătoare la o altă şcoală din localitate, iar fiul se află în Anglia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici