Anchetă internă la un spital din Arad, după ce o femeie a murit după ce a născut prin cezariană

Medicii de la Spitalul Orăşenesc Ineu au deschis, joi seara, o anchetă internă, după ce o femeie de 24 de ani a murit la scurt timp după ce a născut prin cezariană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2712 afișări
Imaginea articolului Anchetă internă la un spital din Arad, după ce o femeie a murit după ce a născut prin cezariană

Anchetă internă la un spital din Arad, după ce o femeie a murit după ce a născut prin cezariană

O femeie în vârstă de 24 de ani, din localitatea Dud, care a născut, joi, la Spitalul Orăşenesc Ineu, din judeţul Arad, a murit, joi, la scurt timp după naştere, iar potrivit primelor informaţii, femeia s-a prezentat la spital pentru că nu se simţea bine, iar după control, medicul a decis ca pacienta să nască prin cezariană.

După circa 10-15 minute de la intervenţia chirurgicală, femeia a intrat în stop cardio-respirator, a fost resucitată, dar în scurt timp a intrat în al doilea stop cardio-respirator.

Medicii Spitalului Orăşenesc Ineu au cerut ajutorul colegilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, iar la faţa locului a fost trimis elicopterul SMURD pentru a prelua pacienta. Imediat după decolare, femeia a mai făcut un stop cardio-respirator, fiind din nou resuscitată. La UPU Arad, femeia a murit.

„Au fost chemaţi medicii ginecologi şi ATI, dar după circa o oră şi jumătate de aplicare a procedurilor de resuscitare, femeia a murit”, a declarat, joi seara, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz.

Copilul născut, un băieţel de 2 kilograme şi 890 de grame, este internat la Spitalul Orăşenesc Ineu, este sănătos şi în afara oricărul pericol.

Conform procedurilor, la Spitalul Orăşenesc Ineu a fost deschisă o anchetă internă pentru a se stabili în ce condiţiile a murit femeia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici