Cazul bebeluşului găsit mort în pungă: Anchetatorii au ridicat noi probe din curtea femeii acuzate că şi-a asfixiat copilul

Mai mulţi poliţişti şi criminalişti, însoţiţi de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, au ridicat, marţi seara, noi probe din gospodăria femeii acuzate că şi-a asfixiat copilul nou-născut, existând suspiciuni că aceasta nu ar fi la primul caz de pruncucidere.

725 afișări
Imaginea articolului Cazul bebeluşului găsit mort în pungă: Anchetatorii au ridicat noi probe din curtea femeii acuzate că şi-a asfixiat copilul

Suceava: Anchetatorii au ridicat noi probe din curtea femeii acuzate că şi-a asfixiat copilul

Criminaliştii, însoţiţi de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, au ridicat, marţi seara, noi probe din grădina femeii de 37 de ani din Poiana Negrii, acuzată de pruncucidere, existând suspiciuni că aceasta şi-ar fi omorât şi alţi nou-născuţi.

Marţi după-amiază, anchetatorii s-au reîntors la locuinţa femeii şi au săpat în două locuri din grădină, indicate chiar de femeie, care a fost dusă la faţa locului. Din acele zone, criminaliştii au ridicat mai multe probe.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava nu a oferit detalii despre noile probe găsite în gopodăria femeii de 37 de ani.

Femeia a fost acuzată, marţi, de pruncucidere după ce anchetatorii au stabilit că aceasta născuse acasă un copil, neasistată medical, bebeluş pe care apoi l-a omorât, asfixindu-l cu un sac de gunoi.

„La data de 09 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a judeţului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou-născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns. Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, într-un comunicat de presă.

Fapta femeii a fost descoperită de poliţstul din comună, căruia i s-a părut suspect că femeia, care se apropiase de termenul naşterii, a fost văzută fără burtă şi fără copil.

Copilul nou-născut a fost descoperit de anchetatori fără viaţă, într-un sac de gunoi, existând suspiciuni că femeia nu este la primul caz de pruncucidere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici