Angajaţi ai Casei de Pensii Argeş şi oameni care se aflau în clădire, evacuaţi în urma unui incendiu

Aproximativ 50 de oameni care se aflau, luni dimineaţa, în sediul Casei de Pensii Argeş, precum şi angajaţi ai acestei instituţii, au fost evacuaţi în urma unui incendiu izbucnit în clădire, transmite corespondentul MEDIAFAX.

690 afișări
Imaginea articolului Angajaţi ai Casei de Pensii Argeş şi oameni care se aflau în clădire, evacuaţi în urma unui incendiu

Angajaţi ai Casei de Pensii Argeş şi oameni care se aflau în clădire,evacuaţi în urma unui incendiu (Imagine: Cristi Cimpoes / Mediafax Foto)

Angajaţii Casei de Pensii Argeş au sunat la 112 să cheme ajutoare, după ce instituţia a fost cuprinsă de un incendiu.

"O autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul Piteşti a intervenit în acestă dimineaţă (luni - n.r.) la o instituţie publică din Argeş, acolo unde a izbucnit un incendiu. Până la sosirea colegilor mei, persoanele aflate în interiorul clădirii fuseseră evacuate. Pompierii au lichidat incendiul rapid. A ars doar un conductor electric. Urmează să stabilim cu exactitate cauza care a declanşat incendiul, dar este posibil ca acesta să fie un scurtcircuit", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Daniel Bădiţeanu.

Potrivit acestuia, la locul incendiului au ajuns şi echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, dar şi ale companiei de furnizare a energiei electrice.

"Colegii de la ambulanţa SAJ au ajuns pentru a acorda ajutor medical în caz de nevoie pensionarilor sau angajaţilor instituţiei unde s-a produs incendiul, dar nu au existat victime, astfel că nu au intervenit. De asemenea, au ajuns la faţa locului şi reprezentanţi ai CEZ, pentru a verifica dacă totul e în regulă", a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici