Razie în Piaţa Sudului. Poliţia a dispus amenzi şi confiscarea unor alimente

Poliţiştii locali au continuat, duminică, verificările la comercianţii din Piaţa Sudului, unde au fost date amenzi şi au fost confiscate peste 850 de kilograme de legume şi fructe, anunţă Primăria Sectorului 4 din Capitală.

1879 afișări
Imaginea articolului Razie în Piaţa Sudului. Poliţia a dispus amenzi şi confiscarea unor alimente

Razie în Piaţa Sudului. Poliţia a dispus amenzi şi confiscarea unor alimente

Poliţia Locală Sector 4, prin reprezentanţii Serviciului Inspecţie Comercială şi ai Direcţiei Ordine Publică, au controlat, duminică, 18 producători agricoli şi 23 de agenţi economici din Piaţa Sudului din Bucureşti. În urma verificărilor au fost date 9 amenzi în valoare totală de 9.500 de lei şi au fost confiscate 852 de kilograme de fructe şi legume.

S-au constatat nereguli în ce priveşte lipsa documentelor de provenienţă a mărfurilor, a datelor de identificare a comerciantului şi a etichetării produselor, cât şi a împiedicării poliţiştilor să desfăşoare acţiunile de control, menţionează primăria.

Sâmbătă, poliţiştii locali din sectorul 4 al Capitalei au aplicat amenzi în valoare de peste 80.000 de lei, au confiscat peste 800 de kilograme de legume şi fructe şi au retras de la vânzare mai multe alimente, în urma unor controale la comercianţii de la Piaţa Sudului.

Acţiunea a avut ca scop eradicarea comerţului ambulant, respectarea curăţeniei pe domeniul public, a normelor privind siguranţa în construcţii, a celor de igienă alimentară şi asigurarea unui comerţ legal, anunţă Primăria Sectorului 4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici