Arad: Femeie găsită carbonizată în locuinţa sa, cuprinsă de un incendiu puternic

O femeie din municipiul Arad a fost găsită carbonizată în locuinţa sa, cuprinsă de un puternic incendiu, sâmbătă dimineaţă, apartamentul fiind distrus, fără ca alte locuinţe din bloc să fie afectate.

94 afișări

Incendiul a izbucnit la parterul unui bloc de pe strada Abrud, iar locatarii au sunat la 112.

La sosirea pompierilor, focul cuprinsese întreg apartamentul cu două camere, însă a fost stins înainte de a se propaga la apartamentele vecine.

"După lichidarea incendiului care se manifesta violent, în sufrageria apartamentului a fost găsită moartă, carbonizată, o femeie de aproximativ 45 de ani", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, Lucian Câmpeanu.

Cadavrul a fost preluat de medicii legişti, în timp ce la faţa locului fac cercetări şi poliţiştii.

Pompierii spun că flăcările au izbucnit în sufrageria locuinţei, însă cauzele sunt în curs de stabilire.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici