ATAC într-un oficiu poştal din CAPITALĂ: Un bărbat înarmat cu un topor a ameninţat mai mulţi oameni. O angajată de la oficiul poştal, dusă la spital în stare de şoc

Un bărbat înarmat cu un topor a ameninţat, marţi, mai multe persoane aflate într-un oficiu poştal din cartierul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei, nelăsându-i să părăsească unitatea. Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti, acesta fiind dus la Poliţia Capitalei pentru audieri. O angajată a oficiului poştal a fost dusă în stare de şoc la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

5388 afișări
Imaginea articolului ATAC într-un oficiu poştal din CAPITALĂ: Un bărbat înarmat cu un topor a ameninţat mai mulţi oameni. O angajată de la oficiul poştal, dusă la spital în stare de şoc

ATAC într-un oficiu poştal din CAPITALĂ: Un bărbat înarmat cu un topor a ameninţat mai mulţi oameni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul s-a petrecut într-un oficiu poştal de pe strada Romancierilor, unde un bărbat înarmat cu un topor a început să ameninţe persoanele aflate acolo, nepermiţându-le să iasă, a declarat pentru MEDIAFAX coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

El a precizat că la faţa locului au fost trimise echipaje SMURD.

Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat marţi pentru MEDIAFAX că bărbatul a intrat în oficiul poştal de pe strada Romancierilor, din Sectorul 6 al Capitalei, înarmat cu un topor şi un cuţit şi a început să ameninţe că îi taie pe angajaţii unităţii.

Aceştia au anunţat imediat poliţia, iar un echipaj de la ordine publică l-a imobilizat pe agresor în urmă cu aproximativ zece minute.

Oficialii din Poliţia Capitalei au precizat că nicio persoană nu a fost rănită.

Sursele citate au precizat că nu a fost vorba de o luare de ostatici.

O angajată a oficiului poştal a fost dusă în stare de şoc la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Poşta Română, Dan Dumitrescu.

"O angajată este în stare de şoc emoţional, fiind dusă la Spitalul Municipal", a spus Dan Dumitrescu.

El a precizat că, din primele informaţii, se pare că agresorul "are antecedente medicale".

Dan Dumitrescu a spus că în momentul în care care bărbatul a intrat înarmat cu un topor, în oficiul poştal din strada Romancierilor erau patru angajaţi şi clienţi.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), Leonard Grecescu, a declarat că la unitatea sanitară a fost adusă de un echipaj SMURD o femeie de 53 de ani, în stare de şoc, aceasta fiind victima unei agresiuni. El a precizat că femeia este în investigaţii.

Bărbatul care intrat înarmat cu un topor într-un oficiu poştal din cartierul Drumul Taberei şi a ameninţat persoanele aflate în unitate a fost dus la Secţia 25 de Poliţie pentru a fi audiat.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul înarmat cu un topor a luat ostatice mai multe persoane aflate în oficiul poştal din cartierul Drumul Taberei, ameninţându-i pe oameni şi nelăsându-i să părăsească unitatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici