ATENŢIE, imagini cu puternic impact emoţional | „Nu mai da, nu mai da”. O femeie a fost filmată când îşi bătea fetiţa de 5 ani cu o mătură / Poliţia a deschis anchetă

O femeie de 25 de ani a fost filmată când îşi loveşte fata, în vârstă de cinci ani, cu o mătură. Cazul a fost preluat de poliţiştii din Neamţ, unde s-ar fi produs agresiunea, iar femeia a fost dusă la poliţie pentru audieri.

8222 afișări

Imaginile cu femeia care o loveşte pe fată cu coada unei mături au fost postate pe Facebook şi ulterior şterse. În filmare se vede cum femeia o bate pe copilă în timp ce o întreabă „Mai faci urât?”, iar fata plânge şi se aruncă pe jos. „Te-am zăpcăcit un pic cu mătura? Ţi-am dat bine”, spune femeia, în timp ce o altă persoană, care a filmat incidentul, râde.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, imaginile au fost postate pe Facebook de tatăl fetei, care locuieşte în Braşov, iar primii care s-au sesizat au fost poliţiştii din acest judeţ, care au stabilit însă că incidentul s-a petrecut în Neamţ.

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public cu privire la faptul că o femeie de 25 de ani din Roman ar fi agresat-o fizic pe fiica sa în vârstă de 5 ani facem precizarea că poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman s-au sesizat din oficiu şi fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs fapta şi luării măsurilor legale care se impun", a declarat, pentru MEDIAFAX, Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Surse judiciare susţin că femeia a fost identificată şi dusă la audieri.

Potrivit IPJ Neamţ, în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru violenţă în familie, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman. De asemenea, poliţiştii au sesizat şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Neamţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
femeie,
fată,
mătură

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici