Au furat acumulatorii de la camionul unei primării ca să obţină bani pentru păcănele

Doi bărbaţi din judeţul Dâmboviţa au fost reţinuţi, joi, după ce au furat acumulatorii de la camionul Primăriei din Dragomireşti ca să facă rost de bani pentru păcănele, fără să observe însă că sunt filmaţi de camerele video ale instituţiei.

251 afișări
Imaginea articolului Au furat acumulatorii de la camionul unei primării ca să obţină bani pentru păcănele

Au furat acumulatorii de la camionul unei primării ca să obţină bani pentru păcănele (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, lucrătorii Secţiei nr.4 Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi că persoane necunoscute au furat doi acumulatori de la un camion parcat în apropierea primăriei.

"Poliţiştii i-au identificat pe autori, fiind vorba despre doi bărbaţi de 26 şi 30 de ani, ambii din comuna Măneşti. S-a stabilit că aceştia au furat cei doi acumulatori pe care ulterior i-a vândut cu 100 de lei fiecare. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

Hoţii au fost filmaţi de camerele de supraveghere, pe care se putea observa cum cei doi bărbaţi coboară dintr-o maşina chiar lângă camionul Primăriei Dragomireşti, desfac acumulatorii şi pleacă.

Şoferul camionului a observat furtul şi l-a anunţat pe primarul localităţii Dragomireşti care a anunţat Poliţia.

Cei doi bărbaţi au fost identificaţi de poliţişti după ce au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, suspecţii declarând oamenilor legii că au vândut cei doi acumulatori pentru a face rost de bani pentru păcănele.

Cei doi au fost duşi în arestul IPJ Dâmboviţa, urmând să fie prezentaţi, vineri, magistratilor cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici