AUTOCAR cu 30 de pasageri, implicat într-un accident în Argeş, trei persoane au fost rănite

Un autocar cu 30 de pasageri, între care 13 copii, a fost implicat, duminică, într-un accident în comuna Drăganu din judeţul Argeş. În urma impactului dintre autocar şi o maşină, trei persoane au fost rănite, între acestea două fiind încarcerate.

2104 afișări
Imaginea articolului AUTOCAR cu 30 de pasageri, implicat într-un accident în Argeş, trei persoane au fost rănite

AUTOCAR cu 30 de pasageri, implicat într-un accident în Argeş, trei persoane au fost rănite

Potrivit ISU Argeş, accidentul s-a produs duminică în satul Prislopu Mare, comuna Drăganu, judeţul Argeş.

În autocarul care s-a ciocnit de o maşină se aflau 17 adulţi şi 13 copii, toţi pasagerii fiind teferi. Din maşină însă trei persoane au fost rănite, două fiind găsite încarcerate.

Mai multe autospeciale intervin la locul accidentului.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 7, în localitatea Drăganu-Olteni, circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers.

”Cauza producerii a fost neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers de către şoferul autoturismului”, arată Infotrafic.

Valorile de trafic au crescut pe sensul de mers unde a avut loc accidentul, respectiv Râmnicu Vâlcea - Piteşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici