Avertizare ANM: Coduri PORTOCALIU şi GALBEN de ploi torenţiale şi vijelii, în ţară

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru localităţi din judeţul Cluj, unde până la ora 14.30 vor fi ploi torenţiale, vijelii şi descărcări electrice, dar va cădea şi grindină. Alte opt judeţe se află sub cod galben de ploi torenţiale şi vijelii.

4664 afișări
Imaginea articolului Avertizare ANM: Coduri PORTOCALIU şi GALBEN de ploi torenţiale şi vijelii, în ţară

Potrivit avertizării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, până la ora 14.30, în judeţul Cluj cantităţile de apă vor depăşi 35 de litri pe metru pătrat.

În localităţile Poieni, Negreni, Săcuieu şi Ciucea se vor semnala frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Până la ora 15.00, judeţele Hunedoara, Bihor, Arad, Caraş-Severin, Mehedinţi, Vâlcea, Gorj şi Alba se află sub avertizare cod galben de ploi torenţiale şi vijelii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici