AVERTIZARE METEO: Ninsori, polei şi vânt puternic în aproape toată ţara, de duminică până luni

Ninsori, polei şi vânt puternic vor fi, din noaptea de sâmbătă spre duminică şi până luni dimineaţă, în Maramureş, Transilvania, Crişana şi Banat, iar în sudul ţării vor fi precipitaţii mixte, potrivit unei informări transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

9542 afișări
Imaginea articolului AVERTIZARE METEO: Ninsori, polei şi vânt puternic în aproape toată ţara, de duminică până luni

AVERTIZARE METEO: Ninsori, polei şi vânt puternic în aproape toată ţara, de duminică până luni (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În Maramureş, Transilvania, Crişana şi Banat, începând de duminică, ora 02.00, până luni, la ora 06.00, vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va avea intensificări temporare cu viteze de până la 50-60 de kilometri pe oră şi vor fi condiţii de formare a poleiului.

La munte, vântul va depăşi la rafală 70-80 de kilometri pe oră, va ninge viscolit, iar stratul de zăpadă nou depus va fi de peste 20-25 de centimetri.

Vântul se va intensifica în cursul zilei de duminică şi în sudul şi în estul ţării, unde vor fi precipitaţii slabe mixte şi condiţii de formare a poleiului, se arată în informarea transmisă de ANM.

În zona montană, vântul va continua să prezinte intensificări până în data de 24 decembrie şi temporar va spulbera sau va viscoli ninsoarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici