AVION cu 41 de pasageri la bord, întors pe aeroport din cauza unor defecţiuni tehnice. Alina Gorghiu, printre pasagerii aeronavei

Un avion cu 41 de pasageri la bord, care a decolat, sâmbătă, de pe Aeroportul Internaţional Timişoara spre Bucureşti, s-a întors din drum în urma unor defecţiuni tehnice observate de pilot, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1761 afișări
Imaginea articolului AVION cu 41 de pasageri la bord, întors pe aeroport din cauza unor defecţiuni tehnice. Alina Gorghiu, printre pasagerii aeronavei

Avion cu 41 de pasageri, întors pe Aeroportul Timişoara din cauza unor defecţiuni tehnice. Alina Gorghiu, printre pasagerii aeronavei

Directorul de Marketing şi Relaţii Publice din cadrul Aeroportului Internaţional Timişoara, Roxana Manasia, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că aeronava a decolat la ora 11.41, iar după 13 minute de zbor, pilotul a luat decizia de a se întoarce, din cauza unor defecţiuni tehnice.

"O cursă Tarom a decolat la ora 11.41 de pe Aeroportul Timişoara spre Bucureşti şi, din cauza unor considerente tehnice, pilotul a luat decizia de a se întoarce. La ora 11.54 a aterizat înapoi la Timişoara", a afirmat Roxana Manasia.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Timişoara, în avion se aflau 41 de pasageri.

"Toţi sunt în siguranţă şi aşteaptă o altă aeronavă care este pe drum, pentru a fi transportaţi la Bucureşti", a spus sursa citată.

Alina Gorghiu, aflată în avionul care s-a întors la sol, scrie pe Facebook: ”Când îţi doreşti maxim să aterizezi în Bucureşti, dar avionul Tarom, din cauza unei defecţiuni tehnice, se reîntoarce la sol în Timişoara (...)Şi aştepţi! Cât? O să aflu cândva”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici