Bănicioiu spune că probabil premierul Ponta va suporta personal toate costurile operaţiei din Turcia

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat luni că, din câte cunoaşte, costurile operaţiei efectuate de premier în Turcia vor fi suportate integral de Victor Ponta, ministrul neavând nicio informaţie cu privire la faptul că şeful Executivului ar intenţiona să deconteze din costuri în ţară.

461 afișări
Imaginea articolului Bănicioiu spune că probabil premierul Ponta va suporta personal toate costurile operaţiei din Turcia

Nicolae Bănicioiu (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Ministrul Sănătăţii a fost întrebat, luni, cine va suporta costurile operaţiei efectuate de prim-ministrul Victor Ponta în Turcia.

"Bănuiesc că le suportă domnia-sa. La noi în ţară o astfel de operaţie este decontată de Casa de Asigurări. Dacă sunt în afară (intervenţiile chirurgicale - n.r.), fiind opţiunea domniei-sale, probabil că el va suporta personal", a afirmat Bănicioiu.

Întrebat dacă premierul ar putea deconta din costuri în România, Băniciou s-a arătat sceptic.

"Dacă ar depune o astfel de solicitare la Casa de Asigurări, i s-ar da un răspuns, dar din ce ştiu eu, nu cred", a spus ministrul Sănătăţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici