Bărbatul lovit de motocicletă în ACCIDENTUL de vineri de pe DN 1 a murit

Bărbatul lovit de motocicletă în accidentul rutier produs vineri seară la ieşirea din Bucureşti, pe DN 1, a încetat din viaţă la Spitalul Elias, din cauza rănilor grave, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul medical al unităţii sanitare, Dana Safta.

1244 afișări
Imaginea articolului Bărbatul lovit de motocicletă în ACCIDENTUL de vineri de pe DN 1 a murit

Bărbatul lovit de motocicletă în ACCIDENTUL de vineri de pe DN 1 a murit (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit sursei citate, bărbatul, care a fost rănit grav în accident, a decedat la aproximativ o oră după internare.

Persoana decedată la spital este cea care a provocat accidentul produs vineri seară, după ce a încercat să traverseze neregulamentar.

În accident şi-au pierdut viaţa alte două persoane, aflate pe motocicleta care l-a lovit pe bărbat.

Accidentul a avut loc în jurul orei 22.00, pe sensul de mers către Ploieşti.

În urma impactului, cele două persoane aflate pe motocicletă, un tânăr şi o tânără, au murit după ce au fost proiectate în stâlpii de protecţie de pe marginea drumului, iar bărbatul care traversa neregulamentar, în partea opusă.

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de Poliţie, unul de descarcerare şi un altul de la SMURD. Potrivit informaţiilor de la faţa locului, bărbatul care a vrut să traverseze prin loc nepermis a fost găsit inconştient şi i s-au făcut manevre de resuscitare. Ulterior, el a fost transportat de urgenţă la spital.

Traficul rutier pe DN 1 a fost întrerupt zeci de minute, după ce poliţiştii au încercuit perimetrul în care s-a produs accidentul, pentru a face cercetări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici