Complicaţii în cazul bebeluşului cu malformaţia la organul genital. Băiatul, OPERAT la Bucureşti

Copilul născut în Ploieşti cu o malformaţie rară, cu două penisuri, are mai multe probleme de sănătate şi a operat, spun reprezentanţii Spitalului Marie Curie din Capitală, precizând că bebeluşul se simte bine în prezent. Pentru malformaţie, copilul va fi operat în următoarele luni.

3705 afișări
Imaginea articolului Complicaţii în cazul bebeluşului cu malformaţia la organul genital. Băiatul, OPERAT la Bucureşti

Bebeluşul născut cu două penisuri, OPERAT la Bucureşti pentru mai multe afecţiuni

Copilul este internat în Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Marie Curie din Capitală. Potrivit managerului instituţiei medicale, Daniel Buzatu, copilul a fost supus unei intervenţii chirurgicale, pentru că are mai multe probleme de sănătate.

“Pentru malformaţia dată (n.r. - născut cu două penisuri) se va face o altă intervenţie, probabil peste câteva luni”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Daniel Buzatu.

Copilul se află într-o stare bună şi rămâne sub supravegherea medicilor.

Un copil s-a născut la Maternitatea din Ploieşti cu două penisuri. Medicii spun că este vorba despre o malformaţie rară, cu care nu s-au mai întâlnit până acum.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici