BIOGRAFIE: Graţiana Isac, procuror de când a absovit Facultatea de Drept

Noul preşedinte al CSM, Graţiana Isac, este procuror de când a absovit Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti.

565 afișări
Imaginea articolului BIOGRAFIE: Graţiana Isac, procuror de când a absovit Facultatea de Drept

BIOGRAFIE: Graţiana Isac, procuror de când a absovit Facultatea de Drept (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) şi-a desemnat, luni, noua conducere, în funcţia de vicepreşedinte fiind aleasă procuroarea Graţiana Isac.

Isac a fost aleasă, cu majoritate de voturi, în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, pe care a mai ocupat-o în 2008.

Noua conducere a Consiliului Superior al Magistraturii îşi va începe mandatul la data de 12 ianuarie, dată la care vor înceta mandatele judecătorului Virgil Andreieş şi procurorului Bogdan Licu, care au condus CSM în ultimul an.

În 1986, Graţiana Isac a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti.

Imediat după absolvire a obţinut un post de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, unde a lucrat până în 1992, când s-a mutat la Parchetul Judecătoriei Sectorului 5 din Capitală.

După încă trei ani, în 1995, a ajuns procuror şef al secţiei de supraveghere a urmăririi penale la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, unde a lucrat până în 2001.

Din 1 iulie 2001 şi până în 2003 este procuror şef al serviciului de combatere a criminalităţii organizate din cadrul Secţiei de combatere a crimei organizate şi antidrog din Parchetul instanţei supreme. Din 2003 şi până în 2004 este adjunctul secţiei, iar din decembrie 2004 şi până în august 2005 este adjunct al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Din august 2005 şi până în prezent este procuror al DIICOT, iar din iunie 2006 ocupă funcţia de şef al Biroului de Contrafaceri din cadrul DIICOT.

Este membru CSM din martie 2006. Graţiana Isac a mai deţinut mandatul de vicepreşedinte al CSM în anul 2008.

Graţiana Isac are 45 de ani şi este căsătorită. Potrivit CV-ului, stăpâneşte bine engleza şi franceza şi cunoaşte foarte bine spaniola.

Vezi aici CV-ul Graţianei Isac

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici