Bode, despre menţinerea în funcţie a lui Raed Arafat, după tragedia de la Constanţa: Evaluarea nu se face în baza unui incident tragic

  • Ministrul de Interne, Lucian Bode, a fost întrebat dacă este mulţumit de activitatea lui Raed Arafat.
  • Bode a anunţat că de luni şi-a început activitatea şi grupul de lucru care trebuie să analizeze posibilitatea de a achiziţiona la nivelul ISU-urilor perne pneumatice de salvare.
696 afișări
Imaginea articolului Bode, despre menţinerea în funcţie a lui Raed Arafat, după tragedia de la Constanţa: Evaluarea nu se face în baza unui incident tragic

Întrebat luni de jurnalişti dacă este mulţumit de activitatea secretarului de stat Raed Arafat, ministrul de Interne, Lucian Bode, a spus că evaluarea unui secretar de stat este „complexă”.

Evaluarea secretarilor de stat nu se face în baza unui incident tragic, aşa cum a fost la Constanţa. O evaluare a activităţii unui secretar de stat este mult mai complexă şi nu am pus în discuţie în acest moment evaluarea activitpţii domniei sale. Cu siguranţă, vom avea la un moment dat o evaluare pe toţi secretarii de stat, nu ţintit pe o persoană. (...) Dacă se vor bucura de susţinere politică în continuare vor rămâne în funcţie. (...) Categoric, nu se pune problema doar de susţinere politică, activitatea de până acum este foarte importantă”, a spus Lucian Bode.

Ministrul de Interne a anunţat că de luni şi-a început activitatea şi grupul de lucru care trebuie să analizeze posibilitatea de a achiziţiona la nivelul ISU-urilor perne pneumatice de salvare. Lucian Bode a spus că aşteaptă un raport în 2-3 săptămâni: „La prima vedere, mie mi s-ar părea normal ca un astfel de echipament să fie în dotarea ISU-urilor. (...) Sigur că la finalul acestui grup de lucru vom vedea exact de ce din 2015 până acum aceste echipamente nu au fost achziiţionate”.

Lucian Bode a mai anunţat că o echipă de control de la IGSU a început luni o anchetă disciplinară la Constanţa.

De astăzi, o echipă de control de la IGSU se află la Constanţa tocmai pentru a realiza cercetarea disciplinară pentru trei ofiţeri. Unul dintre ofiţeri, cu funcţie de conducere, vineri şi-a înaintat raportul de pensionare, raport aprobat, dar asta nu înseamnă că dacă se va demonstra că acolo au fost încălcări ale legii nu vor suporta consecinţele legale”, a mai spus ministrul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici