Bode, despre plecarea pompierilor români în Franţa: O carte de vizită importantă a României în lume

Salvatorii noştri sunt o carte de vizită importantă a României în lume, a spus ministrul de Interne Lucian Bode la plecarea pompierilor români în misiunea de stingere a incendiilor de pădure din Franţa.

458 afișări
Imaginea articolului Bode, despre plecarea pompierilor români în Franţa: O carte de vizită importantă a României în lume

„Mă bucur că am fost alături de o parte dintre cei 77 de pompieri salvatori care încep această misiune internaţională în Franţa şi sunt convins că ne vor face din nou mândri de prestaţia lor gestionând cu maxim profesionalism şi devotament provocările din teren”, spune Lucian Bode.

Acesta susţine că, prin implicarea lor, pompierii români vor contribui la siguranţa unor comunităţi întregi şi la salvarea de bunuri şi vieţi omeneşti.

El arată că România dovedeşte, în mod constant, că are capabilităţile necesare pentru a acorda sprijin ţărilor europene în cazul producerii unor situaţii de urgenţă grave, având capacitatea de a-şi onora angajamentele asumate la nivelul Uniunii Europene.

„Înţeleg la ce fel de riscuri se expun, aşa că le–am transmis să îşi ia toate măsurile de protecţie şi să se întoarcă toţi cu bine acasă. Am încredere în ei pentru că pompierii români au dovedit deja partenerilor internaţionali, inclusiv în misiunile din Grecia, că sunt adevăraţi profesionişti în lupta cu flăcările. Salvatorii noştri sunt o carte de vizită importantă a României în lume”, a transmis ministrul de Interne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici