Braşov: Accident cu un mort şi un rănit grav pe DN1, lângă Predeal

O femeie de 53 de ani a murit, iar soţul ei este în stare gravă, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR, duminică, în jurul orei 14.00, pe DN1, între localităţile Timişul de Sus şi Predeal, în judeţul Braşov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

662 afișări
Imaginea articolului Braşov: Accident cu un mort şi un rănit grav pe DN1, lângă Predeal

Braşov: Accident cu un mort şi un rănit grav pe DN1, lângă Predeal (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

Potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, accidentul s-a petrecut la ora 13.50, pe DN1, pe raza localităţii Timişul de Sus, după ce o şoferiţă de 53 de ani, care conducea un autoturism dinspre Predeal spre Braşov, a ieşit din coloană şi a intrat pe contrasens. Din sens opus venea un TIR care circula regulamentar, în urma impactului violent şoferiţa autoturismului murind pe loc, iar pasagerul din maşina condusă de ea fiind grav rănit.

"Urmează să stabilim în ce condiţii s-a petrecut accidentul şi cum a ajuns pe contrasens, dacă a adormit la volan sau a încercat să intre într-o depăşire“, a spus Naghi pentru corespondentul MEDIAFAX.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a intervenit cu un echipaj de descarcerare şi două SMURD. Din nefericire, şoferiţa, în vârstă de 53 de ani, a murit pe loc în urma impactului, medicii nemaiputând să-i salveze viaţa. Pasagerul din autoturism a rămas încarcerat, el suferind multiple traumatisme craniene şi toracice şi fiind transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Braşov pentru îngrijiri.

Circulaţa în zonă a fost blocată aproximativ o oră şi jumătate şi deviată pe rute alternative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici