Braşov: Şoferul unei maşini de transport valori a adormit la volan, provocând un accident cu 4 răniţi

Patru persoane au ajuns la spital, luni, după ce şoferul unei autospeciale care transporta valori pe DN1, între Predeal şi Braşov, a adormit la volan, iar maşina a ajuns pe contrasens, unde a lovit două autoturisme care circulau regulamentar.

166 afișări
Imaginea articolului Braşov: Şoferul unei maşini de transport valori a adormit la volan, provocând un accident cu 4 răniţi

Braşov: Şoferul unei maşini de transport valori a adormit la volan, provocând un accident cu 4 răniţi (Imagine: Shutterstock)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Braşov, Cosmin Giosanu, accidentul s-a produs pe DN1, în dreptul localităţii Timişul de Sus, luni, la ora 15.30, după ce şoferul unei autospeciale de transport valori, care circula dinspre Predeal spre Braşov, a adormit la volan.

"Autospeciala, care aparţine unei societăţi de transport valori şi pază, a ajuns pe contrasens, unde a lovit alte două autoturisme care circulau din sens opus. Una dintre acestea a fost proiectată într-un şanţ. În urma impactului au fost rănite patru persoane - două din autoturismul care a ajuns în şanţ şi două din autospecială", a spus Giosanu.

Circulaţia în zonă a fost blocată timp de aproape două ore în urma accidentului, fiind deviată pe rute alternative de către poliţiştii rutieri. Circulaţia a fost deblocată în jurul orei 17.00, potrivit sursei citate.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a intervenit cu două echipaje de descarcerare, trei SMURD şi o ambulanţă.

"Am intervenit cu două echipaje de descarcerare deoarece a fost nevoie să îndepărtăm uşile, bordul şi să tăiem stâlpii autoturismului care a ieşit în afara şoselei, pentru a le scoate pe cele două persoane aflate în autoturism. Una dintre victime este în stare mai gravă, suferind un traumatism cranio-cerebral şi o posibilă fractură de bazin, iar cealaltă persoană a suferit un traumatism toracic şi fracturi ale membrelor inferioare“, a spus lt. Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov.

Şoferul şi colegul acestuia din autospeciala de transport valori au suferit răni uşoare.

Toate cele patru persoane rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici