Incendiu de vegetaţie uriaş în Chitila, la marginea Bucureştiului. Locuitorii Capitalei, alertaţi prin sistemul Ro-Alert

Un incendiu de proporţii a izbucnit, vineri dimineaţă. în localitatea Chitila, iar bucureştenii au fost alertaţi prin sistemul Ro-Alert.

4587 afișări
Imaginea articolului Incendiu de vegetaţie uriaş în Chitila, la marginea Bucureştiului. Locuitorii Capitalei, alertaţi prin sistemul Ro-Alert

Incendiu de vegetaţie uriaş în Chitila, la marginea Bucureştiului. Locuitorii Capitalei, alertaţi prin sistemul Ro-Alert

Potrivit ISUBIF, incendiu s-a produs la stive de mase plastice, gunoi menajer şi vegetaţie uscată, şi se extinde pe 7000 mp, lângă fosta groapă de gunoi.

Flăcările au cuprins şi un utilaj pentru sortarea deşeurilor.

„Incendiul se manifestă în apropierea unui rezervor de motorină de 5 tone”, au mai transmis pompierii.

Bucureştenii au primit, în jurul orei 06.00, un mesaj prin sistemul Ro-Alert, fiind alertaţi în legătură cu incendiul de vegetaţie de proporţii produs lângă Capitală, în zona Chitila. 

„Alertă extremă. Incendiu de vegetaţie urcată în zona oraş Chitila (Şoseaua de Centură), degajări masive de fum. Ocoliţi zona”, este mesajul transmis prin sistemul de alertă.

Vom reveni cu detalii

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici