Buzău: Un om de afaceri a murit strivit de utilajul cu şenile pe care îl conducea

Un om de afaceri din Râmnicu Sărat a murit, duminică, după ce, aflat la volanul unui utilaj cu şenile folosit în special la amenajarea pârtiilor, a făcut o manevră greşită şi fost aruncat în afara vehiculului, fiind strivit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

826 afișări
Imaginea articolului Buzău: Un om de afaceri a murit strivit de utilajul cu şenile pe care îl conducea

Buzău: Un om de afaceri a murit strivit de utilajul cu şenile pe care îl conducea (Imagine: Tibi Bologh/ Arhiva Mediafax Foto)

Primele informaţii furnizate de reprezentanţii Poliţiei Buzău arată că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, se îndrepta dinspre Râmnicu Sărat spre localitatea Puieşti, la volanul unui utilaj cu şenile aflat în proprietatea sa, iar la un moment dat, pentru a scurta traseul, a intrat pe un câmp.

Conform sursei citate, la un moment dat bărbatul ar fi scos o mână pe geam şi a fost prins într-o şenilă a utilajului.

"Din primele cercetări făcute la faţa locului s-a stabilit că în timp ce conducea o şenilată proprietate personală, pe câmp, între DN 22 şi DJ 216, în comuna Puieşti, bărbatul de 40 de ani a scos o mână pe geam şi a fost tras la pământ de şenile, pierzându-şi viaţa", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, agent principal Anca Bratosin.

Bărbatul, Tudor Ion, avea mai multe afaceri la Râmnicu Sărat, desfăşurând inclusiv lucrări de deszăpezire în localităţile limitrofe oraşului. Bărbatul avea şi un parc auto - utilaje agricole, de deszăpezire şi utilajul cu şenile folosit la amenajarea pârtiilor, pe care îl achiziţionase recent.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici