Cadavrul mumificat al unei femei, găsit într-o locuinţă din Arad, ţinut ascuns de fiu de două luni

Cadavrul unei femei moarte în urmă cu aproximativ două luni a fost găsit mumificat, miercuri seară, într-o locuinţă din centrul Aradului, unde era ţinut ascuns de către fiul decedatei, pe care poliţiştii l-au găsit beat şi nu l-au putut audia, acesta adormind de câteva ori în timpul audierii.

303 afișări
Imaginea articolului Cadavrul mumificat al unei femei, găsit într-o locuinţă din Arad, ţinut ascuns de fiu de două luni

Cadavrul mumificat al unei femei, găsit într-o locuinţă din Arad, ţinut ascuns de fiu de două luni

Câţiva locuitori de pe strada Ghiba Birta, din centrul Aradului, au sesizat că din imobilul de la numărul 24 vine un puternic miros de cadavru şi au sunat la 112, iar poliţiştii care au mers la faţa locului au descoperit o femeie moartă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Camelia Tuduce, femeia a murit la 76 de ani, cu aproximativ două luni în urmă, iar fiul acesteia, care are în jur de 50 de ani, nu a anunţat autorităţile şi a ascuns cadavrul în locuinţa în care stătea şi el.

Poliţiştii spun că trupul femeii este mumificat.

"După o primă apreciere a specialiştilor, femeia murise în urmă cu două luni. Nu se cunoaşte în acest moment motivul pentru care fiul nu a anunţat decesul, dar pe corpul mamei sale nu au fost descoperite urme de violenţă", a declarat Camelia Tuduce.

Cadavrul a fost ridicat de către medicii legişti, care vor face necropsia pentru a stabili momentul decesului şi cauzele.

Vecinii spun că bărbatul obişnuia să bea mult, iar poliţiştii l-au găsit tot în stare de ebrietate, astfel că nu l-au putut audia, acesta adorminâd de câteva ori în timp ce i se puneau întrebări.

Bărbatul va fi audiat din nou în cursul zilei de joi.

Locuitorii din vecinătatea imobilului, care o cunoşteau pe femeia moartă, spun că aceasta avea o pensie de 1.200 de lei, iar fiul ei ar fi ascuns decesul pentru a încasa în continuare pensia, ipoteză care va fi verificată de către anchetatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici