Adolescentă, descoperită MOARTĂ pe câmp. Decesul fetei de 16 ani a fost unul violent. Cine a alertat poliţia

Cadavrul unei adolescente de 16 ani a fost descoperit, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, pe camp, la aproximativ trei kilometri de localitatea ieşeană Hălăuceşti. Poliţiştii au deschis o anchetă, existând indicii că moartea fetei a fost una violentă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

9778 afișări
Imaginea articolului Adolescentă, descoperită MOARTĂ pe câmp. Decesul fetei de 16 ani a fost unul violent. Cine a alertat poliţia

Cadavrul unei adolescente, descoperit pe un camp din Iaşi, Poliţiştii fac cercetări

Poliţiştii ieşeni au fost alertaţi de prietenul adolescentei, care a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi a spus că fata are urme de violenţă în zona capului.

"S-a primit o solicitare de pe un câmp din Hălăuceşti-Mirceşti, referitor la o adolescentă care ar fi fost agresată. Aceasta a decedat pe câmpul respectiv. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi echipaje de Poliţie", a declarat, sâmbătă dimineaţă, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi.

Cadavrul tinerei, Carmen T., în vârstă de 16 ani, a fost preluat şi transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iaşi, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Poliţiştii şi procurorii fac cercetările, existând suspiciuni de crimă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici