Călăraşi: Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite într-un accident pe DN 21

Două persoane au murit, iar alte patru, între care doi copii, au fost rănite, duminică, în urma unui accident care a avut loc pe DN 21, în dreptul Mănăstirii Radu Negru, între localităţile Drajna şi Călăraşi, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină.

41 afișări
Imaginea articolului Călăraşi: Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite într-un accident pe DN 21

Călăraşi: Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite într-un accident pe DN 21 (Imagine: Adriana Neagoe/Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc duminică, pe DN 21, în dreptul Mănăstirii Radu Negru, între Drajna şi Călăraşi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, în urma accidentului două persoane au murit, iar patru au fost rănite, starea tuturor victimelor fiind stabilă.

"Din primele cercetări rezultă că o femeie de 30 de ani, cetăţean ucrainean, aflată la volanul unui autoturism Volkswagen a pierdut controlul volanului maşnii în care se mai aflau soţul acesteia, pasager în dreapta, şi cei doi copii, de doi, respectiv de patru ani, în spate. Maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un Volkswagen Passat, condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani din Călăraşi şi în care era pasager un băiat de 22 de ani, cei doi decedând pe loc", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Călăraşi, Ramona Tudor.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD, unul de descarcerare şi mai multe ambulanţe care au preluat răniţii.

Potrivit sursei citate, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi au fost transportaţi conducătoarea auto, cei doi copii şi o altă pasageră din maşina care circula regulamentar.

Tudor a spus că soţul femeii care a provocat accidentul nu a fost rănit.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN 21, în zona producerii accidentului, se desfăşoara alternativ, pe un fir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici