Campanie MAE privind vizele pentru SUA, pe mânerele din trenurile de metrou

Mesaje ale campaniei "Viză pentru SUA", organizată de MAE şi Ambasada SUA, vor fi afişate, în trenurile de metrou de pe magistralele M1, M2 şi M3, pe mânerele de susţinere pentru călători.

169 afișări
Imaginea articolului Campanie MAE privind vizele pentru SUA, pe mânerele din trenurile de metrou

Campanie MAE privind vizele pentru SUA, pe mânerele din trenurile de metrou (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Ministerul Afacerilor Externe precizează că, prin cooptarea companiei Metrorex în calitate de partener instituţional, a stabilit o premieră în ceea ce priveşte modalitatea de comunicare cu publicul vizat de campania de comunicare a MAE "Viză pentru SUA".

Campania "Viză pentru SUA" urmăreşte să îi ajute pe toţi cetăţenii români care doresc să solicite o viză temporară pentru SUA să îşi pregătească mai bine dosarul de candidatură şi să contribuie în acest fel la scăderea ratei de respingeri ale solicitărilor de viză.

MAE reaminteşte că toate parteneriatele stabilite pentru continuarea campaniei sunt în regim de gratuitate.

Campania de informare "Viză pentru SUA", organizată de MAE şi Ambasada SUA, a fost lansată în 2010 şi va continua şi în acest an. Campania a fost realizată pro bono de compania de publicitate Graffiti BBDO, având la bază sloganul: "Dacă vrei să vezi America, arată cât de mult iubeşti România".

Campania face trimitere la pagina online a MAE care conţine informaţii despre modul de acordare a vizelor. Secţiunea cu informaţii de pe pagina de internet a MAE este promovată, în sprijinul cetăţenilor interesaţi de solicitarea unei vize temporare americane, prin intermediul panourilor stradale din Bucureşti şi din 6 oraşe din ţară, al machetelor de presă, al unui banner online, al unui spot radio, al vizualurilor expuse la mânerele din trenurile de metrou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici