Căşti audio contrafăcute, găsite în Portul Constanţa. Ce valoare totală aveau bunurile

Căşti audio în valoare de 11 milioane de lei, despre care există presupunerea că sunt contrafăcute, au fost găsite într-un container din Portul Constanţa, informează, vineri, Garda de Coastă.

466 afișări
Imaginea articolului Căşti audio contrafăcute, găsite în Portul Constanţa. Ce valoare totală aveau bunurile

Sursa foto: Garda de Coastă Constanţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa - Sud Agigea, au descoperit în Portul Constanţa, într-un container sosit din China, 12.440 de căşti audio, despre care există suspiciune că ar aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute.

Astfel, o echipa comună formată din poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanta Sud Agigea a făcut controlul asupra containerului ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza judeţului Ilfov.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că în interiorul containerului se aflau mai multe baxuri ce conţineau un număr total de 12.440 de căşti audio, produse care sunt susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute.

Bunurile, cu o valoare de aproximativ 11 milioane de lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate pentru a fi expertizate.

Totodată, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare urmând a fi luate masurile legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici