Cât costă o vacanţă la mare prin programul "Litoralul pentru toţi"

Asociaţia Litoral-Delta Dunării anunţă începerea în prima săptămână a lunii mai a ediţiei de primăvară a programului "Mini preţuri de vacanţă - Litoralul pentru toţi", preţurile pentru un pachet de şase nopţi de cazare fiind cuprinse între 179 lei la hotelurile de o stea şi 549 lei la cinci stele.

1201 afișări
Imaginea articolului Cât costă o vacanţă la mare prin programul "Litoralul pentru toţi"

Cât costă o vacanţă la mare prin programul "Litoralul pentru toţi" (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

Programul este susţinut şi promovat de către Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi patronatele hoteliere de pe litoral.

Tarifele reduse sunt valabile în perioada 3 mai - 14 iunie.

Un pachet de şase nopţi la un hotel de două stele costă 209 lei de persoană fără mic dejun şi 279 lei cu mic dejun, la trei stele - 249 lei fără mic dejun şi 379 lei cu mic dejun inclus, în timp ce la patru stele, preţul unui pachet de şase nopţi, cu mic dejun inclus, costă 439 de lei de persoană.

"Turiştii care cumpără acest pachet beneficiază de un vouchet de atracţii, care presupune intrare gratuită la unul dintre obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea, cum ar fi complexul muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Microrezervaţia Delta Dunării, Planetariu, Muzeul de Istorie şi Arheologie, Muzeul Adamclisi şi Cetatea Histria", se arată într-un comunicat al Asociaţiei Litoral-Delta Dunării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici