Câţi bani au fost furaţi din bancomatul aruncat în aer luni dimineaţa. Anunţul făcut de Poliţia Capitalei

Peste 350.000 de lei au fost furaţi din bancomatul aruncat în aer luni dimineaţa, prejudiciul total urmând a fi stabilit după ce unitatea bancară va evalua toate pagubele suferite, anunţă Poliţia Capitalei.

4657 afișări
Imaginea articolului Câţi bani au fost furaţi din bancomatul aruncat în aer luni dimineaţa. Anunţul făcut de Poliţia Capitalei

Câţi bani au fost furaţi din bancomatul aruncat în aer luni dimineaţa. Anunţul făcut de Poliţia Capitalei

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei precizează că, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a rezultat că a fost sustrasă suma de peste 350.000 RON (lei şi valută).

De asemenea, prejudiciul total urmează a fi stabilit după ce unitatea bancară va evalua toate pagubele suferite.

Un bancomat a fost aruncat în aer, lumi dimineaţă, la o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală, poliţiştii urmând să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere. Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, luni dimineaţă, în jurul orei 04. 20, prin apel 112, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată despre faptul că dintr-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat, de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici