Caz cutremurător la Ploieşti: Bărbat ieşit la cerere din spital, găsit mort pe stradă

Poliţiştii din Prahova fac cercetări în cazul unui bărbat care a fost găsit mort pe stradă, miercuri seara, la scurt timp după ce s-a externat din spital. Medicii legişti vor face necropsia pentru a stabili cauzele decesului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

936 afișări
Imaginea articolului Caz cutremurător la Ploieşti: Bărbat ieşit la cerere din spital, găsit mort pe stradă

Caz cutremurător la Ploieşti: Bărbat ieşit la cerere din spital, găsit mort pe stradă

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că oamenii legii fac verificări pentru moarte suspectă în cazul unui bărbat de 40 de ani care a fost găsit mort pe stradă, după ce s-a externat din Secţia de Pneumoftiziologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

„Era grav bolnav, cu grad de handicap accentuat permanent, epileptic. Fusese externat în aceeaşi zi, la cerere. Facem verificări pentru moarte suspectă”, arată sursele citate.

Trupul a fost găsit pe un trotuar, la distanţă mică de unitatea sanitară în care a fost internat două zile.

Medicii legişti vor face necropsia pentru a stabili cauzele decesului.

Taguri:
bărbat,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici