Cazul copilului agresat într-o şcoală din Constanţa | Trei femei au fost reţinute şi duse în arestul Poliţiei Judeţene

Trei femei au fost reţinute în cazul băiatului agresat într-o şcoală din Constanţa, acestea fiind bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1834 afișări
Imaginea articolului Cazul copilului agresat într-o şcoală din Constanţa | Trei femei au fost reţinute şi duse în arestul Poliţiei Judeţene

Cazul copilului de 13 ani agresat într-o şcoală din Constanţa: Trei femei reţinute în cazul

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, în urma extinderii cercetărilor în cazul elevului agresat în Şcoala nr. 28 din Constanţa, poliţiştii au audiat o a treia femeie, prezentă şi ea la producerea incidentelor. Iniţial, miercuri, oamenii legii anunţaseră că două femei, mamele a doi elevi, colegi de clasă cu persoana vătămată, erau cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Urmare a cercetărilor în cazul săvârşirii unor infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au depistat trei femei bănuite de comiterea faptelor”, au precizat, joi, reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii le-au reţinut pe bază de ordonanţe pe cele trei femei, care au vârste cuprinse între 29 şi 37 de ani şi sunt din Constanţa. Acestea au fost duse în Arestul Poliţiei Judeţene, iar în cursul acestei zile vor fi prezentate unităţii de Parchet competente cu propuneri corespunzătoare.

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă la o şcoală generală din Constanţa după ce un elev în vârstă de 13 ani a fost agresat pe holurile instituţiei de învăţământ de către mamele unor colegi, care veniseră să depună o plângere împotriva sa.

Incidentul s-a petrecut marţi, la Şcoala Gimnazială nr. 28 ”Dan Barbilian” din Constanţa, poliţiştii fiind sesizaţi de directorul unităţii de învăţământ.

Directorul a spus că mamele veniseră la şcoală ca să depună o plângere împotriva băiatului, care le-ar fi terorizat copiii, dar lucrurile au degenerat, iar acestea s-au repezit asupra copilului, lovindu-l chiar pe holurile instituţiei.

Imaginile au fost filmate de către colegi, cu telefoanele mobile, şi au ajuns astfel la mama copilului agresat, dar şi pe reţelele de socializare.

”Copilul meu a fost bătut cu bestialitate de către trei mămici în şcoala gimnazială 28 Dan Barbilian Constanţa!”, a postat chiar mama băiatului.

În acelaşi incident a fost lovită şi sora acestuia, iar în cursul zilei de miercuri cei doi au fost examinaţi medico-legal. Cu această ocazie, mama celor doi, Mirela Bădulescu, a recunoscut că fiul său ar fi avut unele conflicte cu colegii, dar s-ar fi împăcat.

”Ştiu că înainte de vacanţa de iarnă au avut copiii un conflict între ei, domnul diriginte sesizându-mă. S-au împăcat copiii. Vorbesc, zâmbesc împreună, ce s-a întâmplat ieri nu ştiu. (…)”, a declarat Mirela Bădulescu, cerând să i se facă dreptate.

”Vreau să plătească prin puşcărie. Am pretenţia ca statul român să facă legea”, a adăugat mama băiatului.

Citeşte şi: ŞTIRILE MEDIAFAX

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici