Ce arată primele verificări în cazul decesului subit al jurnalistului Andrei Gheorghe / Rezultatul testului toxicologic, în circa o săptămână

Din primele verificări, nu sunt indicii că moartea jurnalistului Andrei Gheorghe ar fi fost una suspectă, acesta fiind cunoscut ca suferind de afecţiuni cardiace şi având un infarct în trecut, au declarat surse judiciare, pentru MEDIAFAX. Rezultatul testului toxicologic, în circa o săptămână.

28109 afișări
Imaginea articolului Ce arată primele verificări în cazul decesului subit al jurnalistului Andrei Gheorghe / Rezultatul testului toxicologic, în circa o săptămână

Primele verificări efectuate în cazul jurnalistului Andrei Gheorghe au relevat faptul că acesta avea afecţiuni cardiace, suferind un infarct în trecut, au precizat sursele citate. Cercetările continuă în acest caz, doctorii de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală care au efectuat autopsia, urmând să se pronunţe după ce vor primi, în aproximativ o săptămână, rezultatele testului toxicologic, au spus sursele menţionate.

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani, potrivit IPJ Ilfov. Andrei Gheorghe a fost găsit decedat acasă.

Decesul a fost constatat în urma unui apel la 112, în urma căruia poliţistii s-au deplasat la o adresă din Voluntari, unde a fost găsită o persoană decedată, în baia locuinţei. Ulterior, s-a confirmat că persoana era Andrei Gheorghe, conform IPJ Ilfov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici