Ce reguli va trebui să respecte Gigi Becali după condamnarea cu suspendare

Gigi Becali, care a fost condamnat, luni, definitiv, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru sechestrarea celor care i-au furat limuzina, va trebui să respecte mai multe obligaţii ce îi vor fi impuse de serviciul de probaţiune din zona domiciliului său.

1030 afișări
Imaginea articolului Ce reguli va trebui să respecte Gigi Becali după condamnarea cu suspendare

Ce reguli va trebui să respecte Gigi Becali după condamnarea cu suspendare (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Instanţa supremă a dispus suspendarea executării pedepsei de trei ani de închisoare în cazul lui Gigi Becali pe o perioadă de opt ani, timp în care acesta va trebui să respecte mai multe obligaţii ce îi vor fi impuse de serviciul de probaţiune din zona domiciliului său.

"În baza art. 863 alin.1 Cod penal, pe durata termenului de încercare, inculpaţii se vor supune următoarelor măsuri de supraveghere:

a) să se prezinte lunar la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Ilfov (inculpaţii Becali George, Dediu Ştefan Fănuş, Mila Mihai şi Popa Marcel) şi, respectiv Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Bucureşti (inculpatul Zmărăndescu Cătălin Otto);

b) să anunţe, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile, precum şi întoarcerea;

c) să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă;

d) să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele lor de existenţă", se mai arată în minuta ICCJ.

Gigi Becali a fost condamnat, luni, definitiv, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru sechestrarea celor care i-au furat limuzina, pedepse similare fiind dispuse şi în cazul gărzilor sale de corp.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici