Cinci persoane rănite într-un ACCIDENT pe DN1, în Otopeni, în care au fost implicate şase maşini

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident produs pe DN1, în localitatea Otopeni, pe sensul spre Bucureşti, în care au fost implicate şase autoturisme, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Roxana Vasile.

443 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane rănite într-un ACCIDENT pe DN1, în Otopeni, în care au fost implicate şase maşini

Cinci persoane rănite într-un accident pe DN1, în Otopeni, în care au fost implicate şase maşini (Imagine: Publimedia/Octav Ganea)

Accidentul a fost sesizat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 18.05 şi a avut loc din cauza nepăstrării distanţei regulamentare în mers, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

Şoferul uneia dintre maşini nu s-a asigurat când a vrut să iasă de pe DN1 spre Şoseaua de Centură, moment în care autoturismul a fost lovit din spate de o altă maşină. Şoferii altor patru maşini care veneau din spate nu au mai avut timp să frâneze şi, din cauza nepăstrării distanţei în mers, s-au ciocnit.

În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite uşor, fiind transportate la spital pentru investigaţii medicale.

Circulaţia în zona producerii accidentului, pe sensul spre Bucureşti, se desfăsoară pe două dintre cele trei benzi.

La faţa locului sunt poliţişti care dirijează circulaţia, în condiţiile în care traficul la intrarea în Bucureşti este aglomerat duminică seara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici