Cioban muşcat de urs în apropiere de Zărneşti, adus cu un elicopter SMURD la Bucureşti

Un cioban în vârstă de 69 de ani a fost atacat de un urs, vineri, în apropiere de localitatea Zărneşti, el având multiple leziuni la faţă şi fiind transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

292 afișări
Imaginea articolului Cioban muşcat de urs în apropiere de Zărneşti, adus cu un elicopter SMURD la Bucureşti

Cioban muşcat de urs în apropiere de Zărneşti, adus cu un elicopter SMURD la Bucureşti (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit medicului Liviu Stelea, şeful Ambulanţei Braşov, bărbatul a fost atacat de un urs lângă Zărneşti, în zona Bârsa, fiind transportat iniţial la spitalul din localitate, cu o maşină privată.

La spitalul din Zărneşti, ciobanul a primit primele îngrijiri, apoi a fost solicitată o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

"Bărbatul a suferit multiple traumatisme faciale şi fracturi în urma muşcăturilor de urs şi prezintă un risc de infecţie foarte mare. Viaţa nu îi este pusă totuşi în pericol, El a fost transportat cu un elicopter SMURD la Bucureşti, unde va fi suspus unor operaţii de chirurgie plastică", a spus medicul Cristina Vederdi, şeful Unităţii Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici