Circulaţie ÎNCHISĂ pe Valea Oltului, în reprize de câte 15 minute, până la sfârşitul lunii mai

Circulaţia rutieră este închisă, pe Drumul Naţional 7, între Călimăneşti şi Brezoi, în reprize de câte 15 minute, începând de joi şi până la sfârşitul lunii mai, pentru efectuarea unor lucrări de dislocare din versant a blocurilor de stâncă fisurate.

4385 afișări
Imaginea articolului Circulaţie ÎNCHISĂ pe Valea Oltului, în reprize de câte 15 minute, până la sfârşitul lunii mai

Circulaţie ÎNCHISĂ pe Valea Oltului, în reprize de câte 15 minute, până la sfârşitul lunii mai (Imagine: Tudor Costi/ Arhiva Mediafax Foto)

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că circulaţia rutieră este închisă în reprize de aproximativ 15 minute, între orele 8.00 şi 18.00, de luni până joi, şi în intervalul orar 8.00 – 12.00 de vineri până duminică.

Restricţia rutieră dintre localităţile Călimăneşti şi Brezoi este în vigoare de joi şi până pe 31 mai, perioadă în care se efectuează lucrări de dislocare din versant a blocurilor de stâncă fisurate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, pe Drumul Naţional 7, între kilometrii 198+300 metri şi 201 + 858 metri, se vor executa lucrări de dislocare din versant a blocurilor de stâncă fisurate, motiv pentru care circulaţia rutieră va fi închisă în reprize de aproximativ 15 minute.

El a adăugat că lungimea sectorului de drum în lucru nu va depăşi 100 de metri, iar circulaţia va fi dirijată de piloţi de trafic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici