Video Zeci de şoferi, cu avarii şi claxoane, au PROTESTAT pe un drum care leagă Iaşiul de Dancu

Zeci de şoferi au circulat, duminică, mai bine de o oră foarte încet, cu avariile pornite şi claxonând, sperând că doar aşa cineva le va repara drumul din Iaşi până în Dancu. Şoferii au protestat pentru a doua săptămână la rând spunând că o dată la trei luni trebuie să repare maşinile.

490 afișări

Localnicii din satul Dancu sunt nemulţumiţi din cauză că drumul pe care trebuie să îl parcurgă în fiecare zi este plin de gropi, astfel că duminică, pentru a doua săptămână la rând au circulat mai bine de o oră foarte încet, cu avariile pornite şi claxonând, sperând că doar aşa, printr-un protest zgomotos, cineva le va repara drumul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cetăţenii din localitatea ieşeană care este, în fapt, apropae un cartier al Iaşiului, s-au plimbat cu maşina pe şoseaua ce face legătura între Dancu şi oraş.

Localnicii din Dancu spun că au pierdut şirul banilor investiti în reparaţiile maşinilor şi că vor continua protestele până când cineva le va rezolva problema.

„Protestăm din cauza drumului foarte prost. Dacă nu primim un răspuns, anunţăm că nu ne vom opri din protest. Ne vor strânge din ce în ce mai multe maşini să protestăm pe străzile din jurul Primăriei şi ale Consiliului Judeţean, poate atunci o să ne vadă şi o să ne bage în seamă. Nu am făcut o socoteală cu câţi bani am băgat în maşină, dar destul de mulţi. Vreau să trag un semnal de alarmă şi din cauza liniilor de tramvai. Toate au fost reparate mai puţin cea din Dancu spre Iaşi. Au peticit doar că să ne ia ochii, dar nu rezolvă nimic”, a spus Mihai, unul dintre şoferii nemulţumiţi.

Un alt şofer spune că odată la două-trei luni trebuie să repare maşina.

„Drumul e foarte rău. Au venit săptămâna asta şi au peticit, au pus două trei plombe, au turnat nişte mizerii acolo şi spun că au rezolvat treaba. (...) Nu ne vom opri până când nu vor rezolva drumul de la Doi Băieţi până spre Holboca. Vom ieşi în fiecare duminică, dacă nu e destul duminica vom ieşi şi în timpul săptămânii. La două-trei luni merg şi repar maşina, ne distrugem toţi maşinile aici”, a spus Robert.

Spre deosebire de săptămâna trecută, când poliţiştii au dat patru amezni, duminică oamenii legii nu au făcut altceva decât să fluidizeze traficul.

Drumul plin de gropi şi de hârtoape este în adminsitrarea a trei instituţii, pe diverse porţiuni: una este în administrarea Primăriei Iaşi, una în administrarea Consiliului Judeţean şi alta ţine de Primăria comunei Holboca. Pe oameni însă nu îi interesează cine trebuie să le repare carosabilul, ci doar ca drumul să fie practicabil.

Peste o sută de şoferi din satul Dancu, considerat un cartier extins al Iaşului, au protestat şi duminica tecută parcurgând de zeci de ori un traseu din centrul localităţii până la limita cu Iaşul cu 5 kilometri pe oră. Supăraţi că drumul a fost lăsat de izbelişte, şoferii au claxonat fără întrerupere.

Oamenii sunt revoltaţi din cauza faptului că drumul care face legătura între satul Dancu şi oraşul Iaşi, plini de gropi, nu a fost reparat de 25 de ani, iar ei cheltuiesc mii de lei pentru reparaţiile maşinilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici