COD GALBEN de inundaţii pe râuri din Vaslui, Bacău şi Galaţi, până vineri dimineaţă

Bazinul superior al râului Bârlad şi unii afluenţi ai săi din judeţele Vaslui, Bacău şi Galaţi vor fi sub cod galben de inundaţii de la ora 24.00 până vineri, la ora 9.00, potrivit unei atenţionări emise de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA).

245 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de inundaţii pe râuri din Vaslui, Bacău şi Galaţi, până vineri dimineaţă

COD GALBEN de inundaţii pe râuri din Vaslui, Bacău şi Galaţi, până vineri dimineaţă (Imagine: Adi Piclisan/ Mediafax Foto)

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore şi a celor prognozate, se pot produce în continuare creşteri de niveluri şi debite cu posibile depăşiri ale cotelor în bazinul superior al râului Bârlad şi pe unii afluenţi ai săi (judeţele Vaslui, Bacău şi Galaţi), se arată în atenţionare.

Până la ora 24.00, se află sub cod galben de inundaţii râuri mici din bazinele hidrografice Putna şi Bârlad (judeţele Vrancea, Vaslui şi Galaţi) şi afluenţii mici ai Siretului şi Prutului din judeţele Vrancea şi Galaţi, conform unei atenţionări emise anterior joi seară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici