Cod galben în Bihor: Peste 2.000 de consumatori fără curent electric din cauza viscolului

Peste 2.000 de consumatori din 13 localităţi ale judeţului Bihor sunt, luni, fără curent electric în urma avariilor la reţea cauzate de căderile de zăpadă şi viscol, transmite corespondentul MEDIAFAX.

446 afișări
Imaginea articolului Cod galben în Bihor: Peste 2.000 de consumatori fără curent electric din cauza viscolului

Cod galben în Bihor: Peste 2.000 de consumatori fără curent electric din cauza viscolului

Potrivit unui comunicat transmis luni de ISU Bihor, 12 de echipe ale furnizorului de energie electrică intervin în teren pentru remedierea deficienţelor.

În judeţul Bihor, patru linii de medie tensiune sunt afectate parţial şi una în totalitate, avarii înregistrându-se în 13 localităţi. Sunt afectaţi 2.115 de consumatori.

Reprezentanţii ISU Bihor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că printre localităţile afectate se numără Măgurani, Cornu şi Mărceşti.

”Recomandăm populaţiei să evite deplasările pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar dacă este absolut necesar să circule în zonele afectate, să se informeze în prealabil dacă pe traseul stabilit sunt drumuri blocate sau tronsoane cu trafic restricţionat pentru a evita riscul de înzăpezire”, au mai spus reprezentanţii ISU Bihor.

Judeţul Bihor se află sub atenţionare cod galben de ninsori şi viscol, valabilă până la ora 14.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici