CODURI portocaliu şi galben, în vigoare în mai multe judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică avertizări nowcasting cod portocaliu şi galben de ploi, vijelii şi grindină, valabile în următoarea oră în mai multe judeţe.

1531 afișări
Imaginea articolului CODURI portocaliu şi galben, în vigoare în mai multe judeţe

Coduri portocaliu şi galben de ploi şi vijelii în mai multe judeţe

Potrivit meteorologilor, până la ora 17.10, în judeţele Mehedinţi, Gorj şi Vâlcea se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse care vor cumula 35-40 l/mp, grindină şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Codul portocaliu vizează câteva localităţi din cele trei judeţe.

De asemenea, până la ora 17.30, se află sub cod galben localităţi din judeţele Hunedoara, Arad, Caraş-Severin, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud, unde vor fi ploi cu caracter de aversă care vor cumula 25 -30 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici