Coloană de maşini de 4 kilometri pe DN1, în zona Comarnic, pe sensul spre Bucureşti

Traficul rutier este dificil pe DN1 Braşov - Ploieşti, duminică la prânz, astfel că în zona localităţii prahovene Comarnic s-a format o coloană de maşini de un kilometru pe sensul spre munte şi de patru kilometri pe sensul spre Bucureşti, informează Centrul Infotrafic.

17 afișări
Imaginea articolului Coloană de maşini de 4 kilometri pe DN1, în zona Comarnic, pe sensul spre Bucureşti

Coloană de maşini de patru kilometri pe DN1, în zona Comarnic, pe sensul spre Bucureşti

Poliţiştii rutieri recomandă şoferilor care vin pe DN1 de la Braşov la Bucureşti, să folosească rutele alernative DN1A Braşov - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti - Buftea - Bucureşti ori DN73 Braşov - Bran - Câmpulung Muscel - Piteşti - Autostrada A1 - Bucureşti. În scopul evitării traversării municipiului Ploieşti, pot fi utilizate centurile ocolitoare, în principal cea de est.

Cei care au ales pentru deplasare varianta clasică, pe Valea Prahovei, pot ca de la Sinaia să circule şi pe DN71 Sinaia - Fieni - Târgovişte - Bucureşti, arată Infotrafic.

Turiştilor care au ales traseul spre litoral, poliţiştii le recomandă varianta DN2A Constanţa - Hârşova - Giurgeni - Slobozia - Urziceni - DN2 Urziceni - Bucureşti.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că va monitoriza traficul auto, pe principalele drumuri spre mare şi munte, din elicopter, pentru a urmări modul în care se desfăşoară circulaţia şi pentru a le transmite informaţii utile echipajelor de la sol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici