Coloane de maşini pe DN 1, spre Valea Prahovei

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă după amiază, pe DN 1, în zona staţiunilor Sinaia şi Buşteni, unde pe sensul de urcare spre munte s-a format o coloană de maşini care se întinde pe o distanţă de aproximativ opt kilometri.

80 afișări
Imaginea articolului Coloane de maşini pe DN 1, spre Valea Prahovei

Coloane de maşini pe DN 1, spre Valea Prahovei (Imagine: Mediafax Foto)

Reprezentanţii Dispeceratului de Monitorizare a Traficului Rutier de la Sinaia au declarat pentru MEDIAFAX că pe DN 1, pe sensul de mers Bucureşti - Braşov, coloana de maşini se formează la kilometrul 126 al DN 1 şi se întinde până la kilometrul 134, respectiv în staţiunile Sinaia şi Buşteni.

Viteza medie de deplasare pe acest tronson de drum este de 20 - 30 de kilometri pe oră.

Pe sensul de coborâre dinspre munte circulaţia se desfăşoară fără probleme.

Mai puţin de jumătate din locurile de cazare omologate în staţiunile prahovene Sinaia şi Buşteni au fost rezervate pentru acest week-end, însă turiştii se îndreaptă în număr mare spre munte, mulţi dintre ei petrecând ziua de1 Mai la grătar, una dintre zonele preferate din Prahova fiind Valea Cerbului din Masivul Bucegi.

Traficul rutier pe DN1 Bucureşti - Braşov se desfăşura cu dificultate sâmbătă dimineaţă, din cauza numărului foarte mare de autovehicule care se îndreaptă către staţiunile montane de pe Valea Prahovei.

Încă de la ieşirea din Bucureşti se circula în coloană, iar în zonele Bărcăneşti şi Comarnic traficul se desfăşura cu viteză redus.

Poliţia Rutieră recomandă şoferilor să evite să se angajeze în depăşiri şi să se asigure atunci când fac asemenea manevre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici