Condamnările din dosarul "Transformatorul", atacate cu recurs atât de Relu Fenechiu, cât şi de DNA

Hotărârea luată vineri de instanţa supremă în dosarul "Transformatorul", prin care au fost condamnaţi la închisoare cu executare Relu Fenechiu şi ceilalţi inculpaţi din acest caz, va fi atacată cu recurs atât de ministrul Transporturilor, cât şi de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

652 afișări
Imaginea articolului Condamnările din dosarul "Transformatorul", atacate cu recurs atât de Relu Fenechiu, cât şi de DNA

Condamnările din dosarul "Transformatorul", atacate cu recurs atât de Relu Fenechiu, cât şi de DNA

Oficialii DNA au confirmat, pentru MEDIAFAX, că va fi făcut acest demers.

Hotărârea va fi contestată la Completul de cinci judecători al instanţei supreme şi de toţi cei şase inculpaţi, care au primit pedepse între cinci şi şapte ani de închisoare cu executare.

La ultimul termen din acest dosar, procurorul anticorupţie a cerut instanţei supreme condamnarea lui Relu Fenechiu şi a celorlalţi inculpaţi din dosarul "Transformatorul" la pedepse cu închisoarea cu executare orientate spre maxim, pentru infracţiunile de care aceştia sunt acuzaţi pedeapsa maximă fiind de 15 ani.

Relu Fenechiu a fost condamnat, vineri, de instanţa supremă, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul "Transformatorul", iar fratele acestuia, Lucian, a primit o pedeapsă tot de cinci ani de închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici